FORTJENT KONNERUD SEIER, I EN KAMP SOM ALIKEVEL KUNNE VIPPET BEGGE VEIER.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 21. Sep 2024

Herrer:

Konnerud         -           HFK      (1-1) 2-1

Konnerud:                    45+2 min 1-1 Tobias Stenerud og 63 min 1-1 Omid Nabi

HFK:                             2 min Anders Mastrup (Vegard Vedvik frispark)

Kon:                             69 min Savas Tug

HFK:                             47 min Per Nyhus og 65 min Nils Egil Vedvik (lagleder)

Cornere:                        (3-2) 8-4

Sjanser:                          (7-6) 13-11

Tilskuere:                       84. I tåkehavet

Dommer:                          (HD) Hans Egil Drolsum (Vikersund IF), AD 1 Mikkel Skramstad (Skiold) og AD 2 Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal IF). Grei kontroll i en fartsfylt og bra toppoppgjør.

INGRESS

HFK fikk en drømmeåpning og økte nesten til 2-0 etter kort tid. Etter hvert ble kampen sånn at Konnerud styrte mye, mens HFK fikk skumle og gode overganger. Begge lag skapte mange sjanser og gode keepere holdt stand. Konnerud utlignet på overtid av omgangen. Sett ut fra spill var det fortjent, men greit med uavgjort til pause. Andre omgang blir forholdsvis lik, men Konnerud har nok enda mer tak på matchen og Stave i HFK målet står meget bra. Seiersmålet kom midt i omgangen, dessverre ligger Anders Mastrup nede og det utnytter Konnerud. De siste 20 min blir et sjansebonanza, spesielt når HFK går over til 2 mann bak. Fra det 85 min og ut kampen skaper HFK 4 store sjanser + noen halvsjanser uten å lykkes. Det ble altså til slutt en fortjent Konnerud seier, men med så mye sjanser og situasjoner til begge lag, så kunne denne kampen vippet i begge retninger.

HFK er med dette mest sannsynlig ute av kampen om opprykk. Den tar Vestfossen og HFK må passe på Konnerud, som er pr nå 3 poeng bak.

Neste kampe er mot Hokksund på Gol fredag 27 sept kl. 1930.

Lagoppstilling 4-4-1-1: Per Oskar Stave (HB) Per Nyhus, (MS) Adrian Bredesen og Mikkel Storeskar (VB) Anders Mastrup (Sander Brenno 64 min, Wizam Alhamdo 90 min) (VK) Ammar Alhamdo (Jonas Rosten 73 min og Olav Berg 79 min) IL Øyvind Tørrisplass (Mikkel Renslo 83 min) (HK) Olav Berg (Sondre Tollefsen 46 min) (Anker) Vegard Vedvik (kap) (IL) Sander Tyribakken(Spiss) Abbas Amir (Jakob Rønsen 41 min) Ubenyttet reserver: Henrik Granhaug og Torjus Espe.

Referat uten videogjennomgang.

Knallstart på kampen for HFK. Et godt slått frispark av Vegard Vedvik banker Anders Mastrup i mål allerede etter 2 minutter spill og 1-0 til HFK. Minuttet etter presser Abbas frem feil og Sander Tyribakken veldig nærme 2-0. Men det bølger, og Konnerud kommer til en stor sjanse etter 6 og 8 minutter. Etter15 minutter fyrer Olav Berg av et skudd, som keeper må gi corner på. Og minuttet etter er det nye stor HFK sjanse på en corner, en flott heading av Øyvind Tørrisplass finner Adrian Bredesen som header like utenfor fra kort hold. I det 19 minutt er Konnerud nærme, men skuddet får Per Oskar Stave noen fingre på, så den går via tverrliggeren og ut til corner. I det 27 minutt er det Vedvik som dribler seg forbi 4 Konnerud forsvarere før han kommer alene med keeper. Men keeperen avverger både det første og det andre forsøket. I det 32 min kommer HFK på en god kontring ved Olav Berg. Minuttet etter redder Stave en flott mulighet til Konnerud. Mye sjanser i denne kampen og det bølger, men Konnerud har nok ballen mest. I det 40 minutt får Abbas en smell i nesa og må ut, det var synd for han hadde så langt levert en god kamp. På slutten av omgangen har Konnerud tre gode mulighet og på den siste 2 minutter på overtid lyktes de og 1-1, som også blir pauseresultatet. Alt i alt greit pauseresultat i en fartsfylt og god 4 div kamp.

I andre omgang er det HFK som kommer best i gang og Ammar Alhamdo bryter høyt i banen og kommer alene med keeper, men misforståelser med Jakob Rønsen hindre HFK fra å ta ledelsen. Konnerud styrer, men HFK ligger bra og det blir ikke de helt store sjansene før Konnerud tar ledelsen i det 62 minutt. Dessverre skjer det etter at Ander Mastrup blir liggende nede etter en duell. Den ubalansen utnytter Konnerud og tar ledelsen 2-1.Etter 67 minutter har Øyvind Tørrisplass en stor mulighet, men avslutningen med «feil» fot blir for enkel for Konnerud sin gode sisteskanse. På slutten kjører HFK opp og tar store sjanser defensivt. Det gir Konnerud gode kontringsmuligheter, men samtidig skaper HFK store sjanser uten å lyktes. Innbytter Mikkel Renslo har en stor en på corner, men rett på keeper. Abbas en ny stor sjanse i det 89 minutt, like etter pusher HFK også opp Stave og han kommer til en stor mulighet på en dødball. HFK produserte mye, men er dessverre sjeldent ineffektive i denne kampen og det ebber ut med 2-1 til Konnerud. I teorien er det fortsatt mulig for HFK å ta førsteplassen, men i praksis er Vestfossen klare for kvalifiseringsspill. Konnerud er nok for langt bak Vestfossen, men vi i HFK må stå på ut for å sikre andreplassen.

Det var mye bra i kampen, som var en fartsfylt og meget god 4 div kamp. Vi skapte mange sjanser og viste tidvis veldig godt angrepsspill. Vi var dedikerte og jobbet bra. Men vi var ikke effektive nok, samt at Konnerud var fysisk tøffere enn oss. Det har toppkampene (DBK og Konnerud) vist i høst, at vi mangler en del på det fysiske. Vi mangler også den siste galskapen til å avgjøre i de avgjørende situasjonene.

Konnerud er et veldig godt lag, med potensialet ta store steg opp mot å bli en solid klubb tre i Drammen de neste årene. Vi hadde to fartsfylte og gode kamper mot dem og det er nok rettferdig og greit at vi har delt broderlig på poengene. Dessverre var den eneste virkelige vinneren i går Vestfossen.

Vi ønsker Konnerud lykke til med resten av sesongen

Se referat i Hallingdølen Gjekk på ein smell i serieinnspurten - må håpe at Vestfossen gir frå seg poeng (hallingdolen.no)

Dagens Lie sport Halling på et godt HFK lag ble Per Oskar Stave som leverte en ny solid kamp for HFK. Vegard Vedvik var god og hadde en veldig god første omgang. Abbas var god til han dessverre måtte ut med skade. Mikkel Storeskar spilte en veldig god kamp, med forstuet tå. Vi merker selvfølgelig at vi er sårbare ved å mangle Simen Renslo, som nok er av divisjonens topp 3 spiller.